Advanced rescue​

Vores kurser henvender sig til deltagerne som, har et godkendt højderedningskursus og arbejde i højder, såsom vindmøller, boreplatforme, og arbejdsområder i konstruktioner, hvor arbejdsområdet er trangt og svært tilgængelig.​​

Dvs. at det kræver større kompetencer, for at kunne gennemføre en redning af en eller flere personer der kan være kommet til skade, eller har brug for at blive evakueret til et sikkert område.

Advanced rescue GWO (Ring og hør nærmere).​

Kursus bygger videre på basisviden fra den højderedningskurserne, herunder højderedning, evakuerings- og nødplan.

Der vil være stor fokus på brug og træning med forskellige udstyrstyper, som er egnet til redning i områder med meget lidt plads. Herunder pully systemer i kombination med redningsudstyr, og forskellige båretyper.

Der vil også være fokus på førstehjælpen og immobilisering af tilskadekomne, speciel i forhold til redningen, da der er mange faktorer der spiller en rolle i en sikker og god redning.

En typisk træningsdag vil bestå af teori og praktisk skills som man øver i klasse og derefter går i træningsområde og bruger de øvede skills i forskellige redningssituationer. Det er muligt på vores advanced rescue kurser, at virksomheds tilpasse kurset, så der bliver trænet med det udstyr virksomheden selv bruger, eller hvis der er specielle ønsker, som man gerne vil have fokus på.

Det vil være muligt at køre kursus on site, hvis de fornødende træningsfaciliteter er der. (Ring og hør nærmere).

På advanced rescue GWO følger vi standarderne og indhold for GWO-træning. (Ring og hør nærmere).

Tag et kursus hos BJ Specialuddannelse & Service

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder
​og opnå større sikkerhed på arbejdspladsen.