Højderedning kursus – bliv klædt på til at arbejde og redde i højden

Hos BJ Specialuddannelse & Service afholder vi kurser i højderedning på vores lokation i Stege eller Fredericia samt kan vi afholde det on site i hele landet. Vi har kurser både for private virksomheder, offentlige myndigheder og kommunale beredskaber.​ Vores instruktører sammensætter det helt rigtige kursus, der matcher jeres virksomheds eller organisations specifikke behov, og sikrer at de rette kompetencer bliver tillært af de deltagende medarbejdere.

Vores kurser henvender sig til personer, der skal arbejde i højder, fx på byggekraner, i master, på vindmøller, på boreplatforme osv. På kurset lærer deltagerne om de gældende regler for at arbejde i højden, herunder højderedning, evakuerings- og nødplan. De får gennemgang af forskellige udstyrstyper, og lærer hvordan de på korrekt vis anvender og vedligeholder det udstyr, der bruges i arbejdet.​

Deltagerne på vores højderedning kursus skal blive 100 % fortrolige med redningsudstyret, så de i en ekstrem situation kan hænge i deres egen sele, og samtidig give en kollega eller anden person sele på, også selv om vedkommende er bevidstløs.


Efter kurset skal deltagerne kunne anvende det forhåndenværende redningsudstyr til at udføre sikker evakuering af dem selv, samt lave en friløftning og redning af tilskadekommen person.

Højderedning kræver genopfriskningskursus

Deltagerne på vores højderedning kursus skal være indstillede på, at et enkelt kursus i højderedning ikke gør det alene. De vil efterfølgende skulle have et genopfriskningskursus og løbende opfølgningskurser og vedligeholdelse af deres viden. 

​På vores højderedning kursus bliver du undervist af instruktører, der har mange års erfaring med at træne højderedning.

De deltager også selv hvert år i kurser og vedligeholdelsesuddannelse, hvor de træner højderedningsteknikker, får den sidste nye viden om redningsmateriel og bliver certificeret eller re-certificeret til at bruge forskelligt udstyr.

Kom på højderedning kursus med BJ Specialuddannelse & Service

Vil du vide mere om vores kursus i højderedning, eller har du brug for sparring omkring sammensætningen af et kursus skræddersyet til jeres behov – så kontakt BJ Specialuddannelse i dag, og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde jer af kurser inden for højderedning.​ ​Du kan ringe til os på telefon 24487353 eller sende os en e-mail til bj@specialuddannelse.dk.

Tag et kursus hos BJ Specialuddannelse & Service

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder
​og opnå større sikkerhed på arbejdspladsen.